Milliókat nyert Zoli Balázs nappalijában

Az RTL Klub Gyertek át! című műsor történetének egyik legmagasabb nyereményét hozta el a vásárhelyi Soós Zoltán.

gyertek_at.jpg

Egy csapatban: Hajdú Péter, Kiss Ramóna, Vadon Jani és Zoli

A Sebestyén Balázs által vezetett népszerű tévés vetélkedőben sztárok alkotnak egy civil játékossal egy-egy csapatot. A vásárhelyi fiatalember ellenfele, egy szintén a megyéből érkező, szegedi játékos volt, aki Hajós Andrással, Szabó Zsófival és Kabát Petivel játszott együtt. A két brigád közül végig jobbak voltak Vadon Janiék, így ők játszhattak a hárommilliós főnyereményért. A klasszikus körülírós feladatban végül kilenc szót tudtak a celebek kitalálni, ennek köszönhetően két és félmillió forinttal gazdagodott a hódmezővásárhelyi játékos.


A TV előtt értem szorítóknak, valamint a sok hozzászólás és üzenet íróinak köszönöm a szurkolást és gratulációt Hatalmas élmény volt ezekkel a csodás emberekkel ennyi időt együtt tölteni. Mindhárman megtettek minden tőlük telhetőt, hogy nyerjünk és hogy én a lehető legtöbb pénzt hozhassam haza. Elképesztőek voltak! A kamerák előtt nagy showmanek, a kulisszák mögött pedig remek emberek. Nagyon hálás vagyok nekik! - írta a győztes a
közösségi oldalán.

A sportban jártasaknak ismerős lehet a fiatalember, pár éve még a HFC női labdarúgóit pallérozta edzőként. Nemrégiben a Ferencvárosnál is szerencsét próbált, ám egy ideje már autó értékesítőként dolgozik Szegeden.