Utcahosszal nyerhet Lázár

Nagyjából egy év múlva megnyílnak a szavazókörök, újból országgyűlési választásokat tartanak Magyarországon. Véleményünk szerint a Miniszterelnökséget vezető miniszter legyőzhetetlen, biztosan nyerheti a kerületet.

lazar_janos.jpg

Lázár János 2014-ben a Csongrád megye 04. számú egyéni választókerület szavazatainak 43,57%-át szerezte meg a Fidesz-KDNP jelöltjeként. Második helyen a Jobbik színeiben induló Dr. Kiss Attila végzett, 24,78%-os eredménnyel. Ők ketten szinte biztosan összecsapnak egy év múlva is, a hírek szerint mindkét párt indítja jelöltjét az országgyűlési választáson. Személyes véleményünk alapján, nagyjából hasonló eredmény várható majd jövőre is.

Az előző kiírás végeredménye:

2014.png

Láthatóan fejlődik Hódmezővásárhely-Makó és a környező települések, azaz Lázár ígéretéhez híven külön szívügyének tekinti az országos politikai teendői mellett is a körzetet. Épül az elkerülőút, -a választásokig biztosan el is készül- ami nem csoda, ugyanis ez volt az egyik fő választási ígérete a kampányában. Ezen felül több beruházást is kilátásba helyezett, amik igencsak pozitív irányba terelhetik a várost a jövőben.