Kutyajó kutyakiképzés az ebfuttatóban

Ingyenes programra várta ma délután a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete a város kutyáit, no meg velük együtt a gazdáikat is. A hívószóra a Hódtói Sportcentrum melletti porta csordultig telt az okítandó négylábúakkal. A képekre kattintva galériával!

20170401_141711.jpgA kettő órai kezdésre becslésünk szerint nagyjából húsz eb gyűlt össze, számtalan fajta képviseltetve magát, a beagle-től a tacskón át, egészen a labradorig. A Kristó Anna szakmai vezető által tartott idei első foglalkozáson az összeszoktatás, a kutya figyelmének javítása és a hívószó gyakorlása volt a fő irány.

A szocializációs órára a város minden tájából érkeztek, akadt aki a folyamatos problémák miatt, de olyan is, aki egészen egyszerűen csak a tanulás miatt.

20170401_144514.jpgA kiképzés vezetője a következő hasonló rendezvényre előre tekintve elmondta, hogy vélhetően kisebb csoportokat alakítanak majd ki, hogy még több figyelem juthasson mindegyikőjükre. A program folytatása tehát várható, amit mi örömmel támogatunk.