Napi Vásárhely

2017.okt.09.
Írta: Napi Vásárhely

Idén még egyetlen számla sem érkezett

Több panasz, kérdés is érkezett hozzánk, hogy miért, mi okból nem kapott még egyetlen háztartás sem a hulladékgyűjtés díjáról tájékoztatást, számlát. Többször próbáltunk már utána járni, de érdemi választ egyszer sem kaptunk.

envelope-23692_960_720.png

Sokan attól félnek, hogy ahogyan tavaly, idén is karácsony előtt érkeznek majd a postaládákba az elkésett befizetendő sárga csekkek. A tavalyi év díjai feladásra kerültek, ebben az évben viszont még egyetlenegy sem. Ennek okairól a hulladékszállításért felelős szolgáltatót már többször kerestük, ám érdemi válasszal egyszer sem szolgáltak. Most újból megpróbáljuk, bízunk benne, hogy sikerrel járunk és tájékoztathatjuk olvasóinkat.

Segítsünk a balesetet szenvedett autósnak!

A csütörtökön Kishomoknál vonattal ütköző autó sofőrje kritikus állapotban van, családja segítségért kiált. Szerkesztőségünkbe is eljutott a kérés, ezúton kérjük kedves olvasóinkat, ha tudtok, segítsetek.

Dudás Zita Bianka Facebook bejegyzése:

Irányított véradásra kérek mindenkit, aki teheti. Imre autóbalesetet szenvedett és rengeteg vért vesztett, állapota kritikus.

Adatai:
Név: Fábián Imre
Szül.ideje: 1984.05.05.
Anyja neve: Benczédi Zsuzsanna
Taj szám: 039684442
Vércsoport: 0 Rh pozitív
SZTE Intenzív osztály

Véradó állomáson tudtok adni minden városban.

Köszönöm a segítséget mindenkitől.

Fábián Imre jelenleg a Mórahalom igazolt focistája, korábban a HFC-ben is játszott. Most az életéért küzd, kérünk mindenkit, hogy ha tudtok segítsetek.

Bejegyzésünk megosztható, jusson el minél több emberhez, nagy szükség van minden véradásra.

A városban a Richter Cirkusz, előre szólunk: kihagyhatatlan!

Megérkezett a Richter Flórián Cirkusz és csak két napig tartózkodik a városban. Nem túlzás, az egyik legjobb cirkusz, igazi világszámokkal. Mi előre szólunk, aki kihagyja, bánni fogja. 

20170923_181454.jpg

A társulat az Interspar melletti füves területen építette fel sátrát, ahol kedden és szerdán 18 órától tartja meg előadásait. Igazi világszámok várhatóak, többek között Richter Kevin 20 vágtázó lóval a porondon, 5 extrém motoros a halálgömbben és a cirkusz vezetője, a világhírű artista Richter Flórián.

20170923_182032.jpg

A cirkusz tagja és talán egyik legnagyobb sztárja Szandra, a 42 éves indiai elefánt. Helyszíni látogatásunkkor éppen egy kis gyümölcsöt kapott, hogyan? A következő videónkból kiderül:

Nagy népszerűségnek örvend a cirkusz állatkertje gyerekek és felnőttek körében egyaránt, melyben tevék, lámák, zebrák és pónilovak láthatóak. Mellette nem sokkal pedig gyönyörű lovak egy hatalmas sátorban tekinthetőek meg,

20170923_181341.jpg

Magyarország egyik legjobb cirkusza Hódmezővásárhelyen, mindössze két napig. Erősen ajánljuk mindenkinek az előadásaikat!

Nyereményjáték

 

A Richter Flórián Cirkusz jóvoltából 2 darab páros belépőt sorsolunk ki a helyes megfejtést beküldők és a YouTube csatornánkra feliratkozók között.

Hány vágtázó lóval lép a porondra Richter Kevin?

a) 20

b) 6

c) 10

A megfejtéseket a napivasarhely@gmail.com e-mail címre várjuk szerda 10 óráig. A nyerteseket külön értesítjük és közzétesszük itt, az oldalunkon is.

Frissítés: A páros jegyeket Rácz Tamás és Deák Ágnes nyerte. Őket külön is értesítettük, jó szórakozást!

Pocokinvázió a Szabadság téren

Fényes nappal is mozgolódnak, a kukáknál eszegetnek, de sűrűn szaladnak be a társasházakba is. Egy lakó mindezt megelégelte és fejébe vette: véget vet mindennek és hadat üzen a rágcsálóknak.

20161219_094610_1.jpg

A Szabadság téren kaptuk lencsevégre az üzenetet az egyik háztömb ajtaján. Világos az üzenet: csukni kell az ajtót és pocok nem jön be többet. Bízunk benne, hogy a kérésnek minden érintett eleget tesz és megoldódik a pocokügy.

Leleményes a lámája az Exit Cirkusznak

Megérkezett és tegnap már meg is tartotta első előadását az Exit Cirkusz. A Family Center melletti füves területen telepedett le a társulat, ahol egészen vasárnapig látható idei műsoruk.

20170913_124702.jpg

Látogatásunkkor a cirkusz "állatkertjében" a teve, a lámák és a pónilovak a legnagyobb nyugalomban legelésztek, külön elismerés a tágas térért, szemmel láthatóan kiválóan érzik magukat az állatok. Távolabb tőlük kacsák és kecskék is megfigyelhetőek voltak, az előadásokon állatok sokasága várható a porondon.

20170913_124420.jpg

Számunkra a legnagyobb élményt egy hihetetlen leleményes láma jelentette. A kijelölt területen egyre fogyóban a zöld gyep, de ő megoldotta azt, hogy még legelészhessen belőle. Kifejezetten ajánljuk mindenkinek a videónk megtekintését!

Az előadásai a társulatnak szerdán, csütörtökön és pénteken 18:00-tól, szombaton 15:00 és 18:00-kor, míg vasárnap 11:00 és 15:00-kor kerülnek megtartásra, ezzel kapcsolatban minden információ ide kattintva elérhető.

20170913_124356.jpg

Az Exit Cirkusz által felajánlott 2 darab páros jegyet Buzás Dávid és Nagy Tímea nyerte. A nyerteseket külön is értesítettük, köszönjük ezúton is a felajánlást!