Napi Vásárhely

2018.ápr.06.
Írta: Napi Vásárhely

Irány a cirkusz, íme a győztesek nevei

Az Eötvös Cirkuszba a négy családi belépőt a mai napon kisorsoltuk, a szerencsések családjukkal élvezhetik a társulat produkcióját. Ezúton is köszönjük a felajánlást, mindenkinek jó szórakozást kívánunk!

q-bi-kip-ch_n-_ung-mon-qu_-sinh-nh_t-ch_ng-y_u-thich.jpg

A helyes megfejtést beküldők közül a négy nyertes,

őket a megadott elérhetőségen értesítettük:

Kovács Ildikó

Paku Kata

Nagypál Ferenc

Bordács Jenő

Orosháza után Hódmezővásárhelyen az Eötvös Cirkusz - Nyerj családi jegyet az előadásukra!

Magyarország legrégebbi cirkusza a héten újra Hódmezővásárhelyen vendégszerepel. Az Aldi melletti füves területen mutatják be legújabb "Tradíciók és Generációk" című előadásukat. Nem véletlenül említettük a Békés megyei Orosházát, a hétvégén átutaztunk, hogy személyesen győződhessünk meg róla: ezt valóban kár lenne kihagyni!

img_20180402_150336.jpg

Lenyűgözött minket Andrea Navratilova és a Duo Ortiz, megnevetett minket Joy Costa, de láttunk elefántot, tigriseket és oroszlánokat is a porondon. Nem csalódtunk, két és fél óra cirkuszt kaptunk a javából. Videós ízelítőnk Victor Guillaumin vadállatos produkciójából:

Nem teljeskörűen, de igyekeztünk egy rövid videós anyagot is összeállítani a cirkusz idei műsorából:

 

A héten városunkban,

Hódmezővásárhelyen az Eötvös Cirkusz!

 

Mégpedig az Aldi melletti füves területen, április 6-8. között.

Előadásaikat pénteken 18, szombaton 15 és 18,

míg vasárnap 15 órakor tartják.

 

eotvos_cirkusz_fotomagasdrot2.jpg

Játssz velünk:

4 db családi jegyet sorsolunk ki olvasóink között!

 

Iratkozz fel a YouTube csatornánkra,

majd küldd el a következő kérdésre

2018. április 6. (péntek) 12:00-ig a helyes megfejtést:

 

Hányadik születésnapját ünnepli idén a modern cirkusz?

a) 200

b) 220

c) 250

 

A megfejtéseket névvel, elérhetőséggel a napivasarhely@gmail.com e-mail címre várjuk.

A nyerteseket értesítjük, illetve itt az oldalon is közzétesszük.

Dübörög a kampány, szürreális szimpatizálás az Emlékpontnál

Ritkán láthat az ember Hódmezővásárhelyen olyan szürreális jelenetet, mint ami ma kora délután zajlott a városban. Hangosbeszélővel, táblákkal, töviskoszorúval a fején szónokolt egy úr segítőjének társaságában a közeli választás lázában égve.

img_20180326_142140.jpg

Ilyen nehéz helyzetben talán még sosem voltunk, hogy egy a városban zajló eseményről pontos, mindenre kiterjedő tájékoztatást tudjunk adni. Még most is, nagyjából egy órával a látogatásunk után is a látvány teljes hatása alatt állunk.

img_20180326_142104.jpg

Kora délután előre nem tervezetten botlottunk bele a meglehetősen sajátos választási kampányba, a hangosbeszélő hangjára lettünk figyelmesek, közelítettük meg a helyszínt. A közelbe érve már láttuk, itt nem szokványos dologról van szó: két úr állt az Emlékpont Kávézója előtt, körülöttük táskák, táblák mindenhol.

img_20180326_142159.jpg

A folyamatos fejből és csak ritkán a füzetből mondott beszédből kiderült: a kormánnyal szimpatizálnak, ám személyükről gyakorlatilag semmit sem lehetett megtudni. Hallgatóságra sem igazán találtak, általában csak egy széles mosollyal az arcukon nyugtázták a járókelők jelenlétüket. Ajánljuk megtekintésre felvételünket:

Döntöttek a vásárhelyiek: Dr. Márki-Zay Péter vezetheti a várost

Nagy fölénnyel nyerte az időközi polgármester-választást, közel 4000 szavazattal kapott többet, mint legfőbb riválisa. Tegnap este az eredményváró után autósmenet indult a Kossuth térre, ahol éjszakába nyúlóan ünnepeltek az emberek.

img_20180225_213038.jpg

A választásra jogosultak 62.45%-a vett részt a választáson, az egész napos részvételi adatok végig kiugróan magasak voltak.

Három jelöltre zajlott a voksolás, Hernádi Gyula és Dr. Márki-Zay Péter függetlenként, míg Hegedűs Zoltán a Fidesz-KDNP jelöltjeként indult. A végleges eredmények:

vegeredmeny.png

Az eredményeket a győztes jelölt a kampánycsapatával együtt a Vuk Vendéglőben követte figyelemmel, majd a 100%-os feldolgozottsága után -szinte a teljes országos sajtó részvételével- itt mondta el győzelmi beszédét. A gratulációk fogadása, illetve interjúk és szelfik tömegének készítése után autós menet indult a Kossuth térre, ahol a hideg ellenére több százan folytatták az ünneplést. Videós felvételünk 23:00 tájban készült, így énekelték a Himnuszt a Fekete Sas előtt:

Gratulálunk a jelölteknek, gratulálunk Hódmezővásárhely új polgármesterének: Dr. Márki-Zay Péternek!